
Tala skrobak do ryb
Producent: Tala
Skrobak do ryb, do łatwego usuwania rybich łusek posiada ergonomiczną rączkę. Przyrząd budową przypomina tarkę i ma kształt ryby, jest niezwykle łatwy w obsłudze i efektywny w działaniu. Należy myć ręcznie. Jak używać skrobaka do ryb? Skrobak do ryb jest idealnym narzędziem do oskrobywania ryb. Zaczynając od ogona, delikatnie przeciągnij skrobak pod kątem do skóry ryby, przesuwając od ogona w kierunku głowy. Wykonuj równomierne, powtarzające się ruchy, aby usunąć łuski. Pamiętaj, aby być delikatnym, aby nie uszkodzić mięsa ryby. Między pociągnięciami warto opłukać rybę zimną wodą, w celu spłukania nagromadzonych łusek.
Sklep: bakeshop.pl
Cena:
32.00
PLN
Przejdź do sklepu