photo
WeightWorld Ocet jabłkowy kompleks, 180 kapsułek
Producent: WeightWorld
<h2>Kompleks z octem jabłkowym - wzbogacony ekstraktami z imbiru, pieprzu cayenne i kurkumy.</h2> <p> </p> <p><strong>Ocet jabłkowy</strong> jest nieodzownym elementem każdego gospodarstwa domowego, od wielu lat znajduje zastosowanie w różnych kuchniach na całym świecie. Powstaje ze sfermentowanego soku z mielonych <strong>jabłek</strong> (<em>Malus pumila</em>).</p> <p>Poza swoim głównym składnikiem kompleks z octem jabłkowym zawiera również:</p> <ul> <li>ekstrakt z korzenia <strong>kurkumy</strong> (<em>Curcuma longa</em>),</li> <li>ekstrakt z korzenia <strong>imbiru</strong> (<em>Zingiber officinale</em>),</li> <li>ekstrakt z <strong>pieprzu cayenne</strong><strong> </strong>(<em>Capsicum annuum</em>),</li> <li><strong>kultury mikrobiologiczne</strong> <em>Lactobacillus Gasseri, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus</em> i<em> Lactobacillus Casei</em>.</li> </ul> <p> </p> <h2>Zawiera również 4 kultury bakterii z rodzaju Lactobacillus!</h2> <p> </p> <p>W naszych jelitach znajdują się <strong>„dobre” bakterie</strong>, które są dla nas korzystne i pomagają <strong>w trawieniu</strong> oraz „złe” bakterie, które chcielibyśmy zredukować. Z kolei <strong>kultury mikrobiologiczne</strong> są często używane do regulowania poziomu „złych” bakterii, tak aby nie szkodzić poziomowi „dobrych” bakterii.</p> <p>Formuła kompleksu z octem jabłkowym zawiera <strong>4 rodzaje kultur mikrobiologicznych</strong> – <em>Lactobacillus Gasseri, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus</em> i <em>Lactobacillus Casei</em>.</p> ...
Sklep: www.futunatura.pl
Cena: 99.99
Przejdź do sklepu